Abonnementsvoorwaarden

Beëindiging van abonnement

U kunt uw lidmaatschap opzeggen wanneer het u uitkomt. Uw vaste kosten worden onmiddellijk stopgezet en u kunt natuurlijk de resterende tijd van uw abonnement waarvoor u hebt betaald, gebruiken. U kunt uw abonnement opzeggen op Mijn pagina wanneer u bent ingelogd.

Betalings- en abonnementsovereenkomst

Door uw betaling aanvaardt u dat Huure het overeengekomen bedrag dat in overeenstemming is met de gekozen dienst aanrekent van uw betaalkaart. Aangezien uw abonnement direct na betaling ingaat, is er geen herroepingsrecht voor de aankoop. Om technische redenen kunt u uw abonnement de eerste 24 uur niet opzeggen. Na 24 uur kunt u uw abonnement op elk gewenst moment annuleren.

Prijzen

Het abonnement kost 1 € voor de eerste 4 dagen en voor verlenging wordt elke 28 dagen 49 € in rekening gebracht, die automatisch wordt afgeschreven totdat u zich uitschrijft.

BTW

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Levering & levertijd

Het bestelde product of de bestelde dienst wordt onmiddellijk na betaling geleverd. Het bedrag wordt direct van uw kaart afgeschreven.

Voorwaarden doorlopend abonnement

Wanneer u op kopen klikt en het betaalproces afrondt, geeft u tevens aan dat Huure het overeengekomen bedrag doorlopend kan opnemen volgens het geselecteerde abonnement. Het geselecteerde abonnement wordt automatisch verlengd totdat u zich afmeldt via Mijn pagina.

Herroepingsrecht

Volgens de wet op consumentencontracten geldt voor uw aankoop een herroepingsrecht van 14 dagen - maar alleen als u geen gebruik hebt gemaakt van uw abonnement. Daarom, als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, moet u dit onmiddellijk na uw aankoop doen door te klikken op "contact" stuur ons een bericht en meld u af totdat u een reactie ontvangt. Het is belangrijk dat u geen gebruik maakt van uw abonnement. Als u uw abonnement gebruikt, kunt u uw aankoop niet herroepen, maar u kunt zich altijd afmelden voor het huidige abonnement zodat u niet hoeft te betalen voor extra abonnementstijd.

Recht op bezwaar

Als de service in gebruik is geweest, vervalt het recht op reclamatie. Als het product niet kan worden gebruikt vanwege een fout op de website, kan de gebruiker een extra abonnementsperiode krijgen die overeenkomt met de tijd dat de service niet beschikbaar was. Hiervoor moet de gebruiker documentatie sturen dat de service niet toegankelijk is - bijvoorbeeld een schermafbeelding.

Aansprakelijkheid

Huure is niet aansprakelijk voor de daadwerkelijke verhuur van de woningen, en is dus niet aansprakelijk voor onjuiste informatie in de advertenties van verhuurders of fouten en nalatigheden in de verhuurde woningen. Gidsen, documenten, enz. zijn gemaakt ter inspiratie van de gebruiker, en Huure neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze inhoud, net zoals het niet kan worden beschouwd als juridische bijstand.

Bescherming van gegevens

Alle informatie op Huure wordt vertrouwelijk behandeld en wordt niet doorgegeven aan derden. Ook vindt alle communicatie met betrekking tot creditcardgegevens tussen u en de server plaats via een versleutelde verbinding. Je betalingsinformatie wordt opgeslagen bij onze betalingsverwerker die is goedgekeurd door Visa en PCI-gecertificeerd is.

Wijziging van de voorwaarden

Huure behoudt het recht om de voorwaarden voortdurend bij te werken.